Chiar dacă nu-i deloc uşor să-şi amintească de acel moment, Lora a vorbit despre momentele dramatice prin care a trecut şi a dezvăluit că ulterior, imediat după accident, a decis să se mute în Bucureşti.

”M-am mutat la Bucureşti când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de maşină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viaţă. Atunci am simţit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

Citeşte şi: Paula Chirilă a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 15 kilograme în două luni

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă şi acum o bucăţică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în maşină cu mine nu a fost Ok. Am reuşit să trec peste traumă. Am venit la Bucureşti ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la Bucureşti cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată şi un pachet ieftin de ţigări. O perioadă am stat pe la prieteni”, a povestit Lora în faţa cântăreţei Claudia Pavel, într-un interviu pe pagina de Facebook Kfetele.ro.

Citeşte şi: Laurenţiu Duţă, la spital cu hemoragie internă. Artistul a fost operat de urgenţă

Lora a fost coprezentatoare a emisiunii Vorbeşte Lumea şi este o cântăreaţă celebră, piese ca ”Puişor” sau ”No More Tears” bcurându-se de un succes uriaş. În plan personal, ea are o relaţie cu Ionuţ Ghenu.