Potrivit unica.ro, Loredana Groza a decis să renunţe la colaborarea cu PRO TV, pentru a fi jurată în cadrul emisiunii de talente „Next Star”. Colaborarea dintre Loredana Groza şi Pro TV a început în anul 1996, când artista a avut primele tangenţe cu trustul Media Pro.

Amalia Năstase le-a pus la punct pe femeile care o critică pe internet: "Oamenii de la şatră sunt peste voi de un milion de ori"

De-a lungul anilor, Loredana a avut mai multe piese şi albume produse de Media Pro Music. În 2011, când a apărut primul sezon al emisiunii „Vocea României”, Loredana Groza s-a numărat printre juraţii emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la „Vocea României” timp de şapte sezoane, până în anul 2017. De asemenea, ea a fost în 2019 căpitanul celor 100 de artişti din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine”.

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, au avut loc pe 11 şi 12 ianuarie, în Bucureşti. Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” au continuat pe 14 ianuarie la Craiova, pe 16 ianuarie la Timişoara, pe 18 ianuarie la Cluj-Napoca, pe 20 ianuarie la Iaşi, pe 20 şi 21 ianuarie la Chişinău şi pe 22 ianuarie la Galaţi, în căutarea celor mai talentaţi copii.

Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani. Trucul minune la care apelează înainte de micul dejun

Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câştigat de Mihai Dobre, un mic geniu din Bucureşti, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toţi cu mintea lui sclipitoare. Premiul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat de nimeni alta decât Cristina Neagu.