Dacă eşti acum la birou,supărată că nu poţi fi acasă fără nicio grijă,la fel ca rudele şi prietenii tăi,gândeşte-te că activităţile lor nu ar trebui să te preocupe pe tine. Dacă stai să te gândeşti,ziua ta de lucru nu este cu nimic mai bună sau mai rea doar pentru că alte persoane stau sau nu acasă. Acesta este momentul în care adevăratul nostru caracter iese la iveală,afirmă moneyning.com.

Încearcă să gândeşti pozitiv. Cât de ocupată este cu adevărat ziua asta pentru tine? Cât de grea poate să fie ziua dinainte de Crăciun? Petrece mai mult timp lângă colegii de muncă şi încearcă să-i cunoşti. Sărbătorile sunt cea mai propice perioadă în care să dezvolţi relaţiile de colegialitate,care vor fi extrem de benefice atunci când apar probleme sau nelămuriri.

Într-adevăr,probabil că persoanele care stau acum acasă au o zi mai plăcută,dar se putea şi mai rău. Gândeşte-te că,aşa cum tu îţi invidiezi prietenii care nu muncesc astăzi,eşti şi tu invidiată,la rândul tău,de cei care au nevoie de un loc de muncă şi ar da orice să lucreze azi.

Gândeşte-te la toate lucrurile pozitive şi ai un pre-Crăciun fericit!