Potrivit biografului regal, relaţia lui William şi Kate a fost presărată cu cu multe certuri şi împăcări. 

Andrew Morton a dezvăluit în cartea sa că înainte de separarea lor serioasă din 2007, Ducele de Cambridge a făcut-o pe Kate să sufere foarte mult.

„El putea fi foarte rece cu ea, iar ei nu-i plăcea când William o ignora şi intra în conversaţie cu cineva şi se comporta de parcă ea nici nu era acolo. El se aştepta ca Catherine să se ţină după el şi pe măsură ce se cunoştea mai bine, el parcă o ţinea şi mai mult în lesă lângă el", a spus Michael.

„Relaţia lor era foarte instabilă. Ba se certau, ba se împăcau",  a mai spus un alt prieten.

Până şi prietenii lui Kate Middleton priveau relaţia lor cu scepticism, mai ales după ce ea s-a îndepărtat de el pentru a-i fi aproape prinţului. Ei spun că William o trata mai degrabă ca pe o servitoare.

"Încăpăţânat şi puternic, William era uneori o prezenţă copleşitoare pentru Kate, pe care o trata mai degrabă ca pe o servitoare decât ca pe iubita lui", susţine Andrew.

Kate şi William s-au împăcat după aproape un an de despărţire, atunci când ea ar fi luat atitudine. L-a pus pe William în faţa unei decizii: ori se căsătoresc, ori se despart definitiv.

După opt ani de relaţie, în 2010, şi-au anunţat oficial logodna, iar în 2011 s-au căsătorit. Se pare că au depăşit momentele grele şi cum au o familie superbă, fiind părinţii a trei copii.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie 2018 cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles.

Sursă: mirror.co.uk