Este posibil ca experienţa personală să-l fi ajutat pe actor să joace cu uşurinţă aceste roluri de criminali? Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, un model şi-o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o...

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe custodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

Victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul drept în urma incidentului. Ancheta cu privire la atentatul asupra vieţii sale a rămas nerezolvată ani în şir, însă poliţia a reuşit să afle, într-un final, că Haro angajase un criminal plătit pentru a-l omorî pe Garrett. În acest caz, care a fost implicarea lui Pesci? Pentru că un martor a ieşit la lumină şi l-a acuzat pe actorul faimos în cel mai grav mod cu puţină.

La mai bine de 20 de ani de la divorţul celor doi actori, Haro a ajuns la închisoare pentru faptul că a încercat să-l ucidă pe fostul ei soţ, Garret Warren, cu care a fost căsătorită din 1998 până în 2000. Bun! Şi ce-a avut Pesci de-a face cu asta? Un martor a depus mărturie că cel care l-a plătit, de fapt, pe criminalul profesionist a fost nimeni altul decât Joe Pesci.