Poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă şi mobil, prin aplicaţia dedicată, premiată la nivel internaţional. În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piaţa locală.

Mai mult, cumpărăturile pe platforma ABOUT YOU nu sunt doar plăcute, ci şi complet lipsite de riscuri. Transportul este gratuit, iar plata poate fi efectuată prin mai multe metode, precum: Paypal, card de credit sau numerar la livrare. În plus, clienţii pot returna gratuit produsele în termen de 100 de zile, astfel încât aceştia să le poată încerca şi returna fără alte costuri suplimentare.

„Piaţa din România oferă un potenţial uriaş pentru noi. Preconizăm o creştere foarte rapidă aici, scopul nostru fiind de a deveni lider de piaţă în rândul magazinelor online de fashion, într-o perioadă scurtă de timp. De asemenea, ne dorim foarte mult să atragem clienţii din România cu platforma noastră extraordinară, gama foarte variată de produse, transportul gratuit şi posibilitatea de a returna produsele gratuit”, a declarat Tarek Müller, cofondator şi co-CEO al ABOUT YOU.

ABOUT YOU este o companie europeană de fashion şi tehnologie cu sediul în Hamburg, Germania şi a fost creată în anul 2014 de trei tineri antreprenori în domeniul digital Sebastian Betz (28), Tarek Müller (30) şi Hannes Wiese (38). În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, cu venituri anuale de 461 de milioane de euro (2018/19). În doar câteva luni de la lansare, ABOUT YOU devenise deja lider de piaţă în Cehia şi Slovacia.