Teo Trandafir are o relaţie specială cu Maia

Teo Trandafir are o relaţie deosebită cu fiica ei, iar pozele postate pe Instagram de vedetă demonstrează acest lucru din plin. Sunt surprinse în diferite ipostaze împreună şi se vede că se bucură una de prezenţa celelilalte.

Teo Trandafir o sprijină pe Maia necondiţionat în alegerile pe care le face. Deşi multă vreme Maia a visat cu ochii deschişi că îi va călca pe urme celebrei sale mame în ceea ce priveşte cariera în televiziune, liceana a trebuit să se reorienteze în privinţa viitorului, întrucât şi-a dat seama că nu ar putea avea naturaleţea şi şarmul pe care le are vedeta Kanal D.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune şi mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta –  că nu sunt făcută. Da, am emoţii şi nu pot să mă deschid complet în faţa oamenilor cum face mama şi mi-am dat seama că, deşi îmi place şi mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viaţa în felul acesta", a declarat Maia. 

În prezent, Maia este elevă la un liceu privat şi intenţionează ca pe viitor să studieze arhitectura.

 

Când i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată

Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiţei că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică.

"I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau» (...) M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea, cu mintea ei de până în 3 ani, putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea", a povestit vedeta de la Kanal D pentru revista Viva.

Totodată, Teo a declarat că Maia nu şi-a dorit niciodată să îşi cunoască mama naturală şi că pentru ele acesta este un subiect închis.

"Nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău şi asta a fost tot", a declarat Teo Trandafir. 

 

Sursă: viva.ro, libertatea.ro