Mama Natură zâmbeşte din nou şi e pregătită să îşi întemeieze o familie. Ea şi Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean, şi-au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile şi au devenit, în mod oficial, soţ şi soţie. 

Citeşte şi: Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

Roxana Ionescu şi-a pierdut copilul cu puţin timp înainte să se nască

„S-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii 12 ani. Am schimbat oraşul, jobul. Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă. A mai fost un moment fericit, după care a urmat cel mai trist. Ce s-a întâmplat cu bebe. (…) Suntem împreună şi cred că vom face tot posibilul ca să avem doar momente fericite în viaţă. În general e greu, dar îmi place să nu stau cu gândul doar acolo. Fac orice să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu. Mă ajut prin muncă, ies foarte mult. Timpul te face să te gândeşti altfel. (…) La anul sperăm (n.r. nunta)’, spunea Roxana Ionescu în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

Iubitul Roxanei a anunţat public pierderea bebeluşului

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient.', a declarat iubitul Roxanei Ionescu. 

Momentan, niciunul dintre soţi nu a făcut niciodeclaraţie despre nunta în secret.