Din motive evidente, ce ţin mai ales de rezistenţa ojei pe unghie, multe femei vor opta pentru oja semipermanenta la capitolul manichiură. Iată cum să ai o vară perfectă şi ce alegeri de culori să faci.

Culorile perfecte pentru manichiură de vară

Acum mai mult ca oricând vei etala culori mai îndrăzneţe. Este aşadar timpul perfect pentru tonurile de neon. Sunt hitul verii şi pot fi la fel de bine combinate pentru o impresie grozavă. Dar pentru că manichiura este în fond expresia personalităţii, nu toată lumea va adora o astfel de manichiură. La polul opus stau unghiile nude sau pastel, cu care de altfel nu veţi da greş. Nici cremul nu este mai prejos, o alegere perfectă pentru că va completa cu tonul pielii.

În trendurile privind manichiura perfectă de vară se numără şi printurile. Transferul animal print de la articole vestimentare la unghii este o abordare îndrăzneaţă şi în mod clar nonconformistă. Fie că vorbim de print de leopard sau de zebră, o astfel de manichiură arată foarte bine. Ţine însă de ţine cum vei pune în evidenţă un astfel de look - preferă să nu faci manichiura să fie în concurenţă cu vestimentaţia ce poartă acelaşi print.

Oja semipermanentă nu impune un ritual de îngrijire prea sofisticat

Oja semipermanentă are marele avantaj faptul că nu se decolorează sau se şterge în vreun fel, nu se ciupeşte şi nu îţi strică imaginea unghiilor. Doar că pe măsură ce unghia naturală creşte, acel gol ce se observă de la baza unghiei va trăda faptul că nu ai mai trecut recent pe la salon. Poţi aplica completare de ojă, urmând paşii ca la salon. Pentru eventuale achiziţii, profesionale, descoperă Nolia Shop.

Din fericire, oja semipermanentă are avantajul de a nu impune un timp prea îndelungat până la uscare. Asta pentru că vei folosi lampa pentru polimerizare şi nu vei usca oja clasic. Astfel, poţi relua activităţile imediat după aplicare.

Iar când te-ai plictisit şi ai dori să încerci şi altceva vei avea nevoie de remover special. În varianta unei femei active, când eşti în vacanţă de ce nu sau în orice caz departe de posibilitatea de a trece pe la salon, achiziţionează câteva produse profi pentru a-ţi face un retuş. Spre exemplu un set de şerveţele speciale pentru a degresa unghia sunt necesare. De asemenea, se impune şi nevoia de strat de finish, peste stratul de ojă.

În cele din urmă contează ce şi cum aplici pe unghii pentru ca acestea să arate perfect. Comandă de la Nolia Shop şi te vei bucura şi de transport internaţional dacă este nevoie.