„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el. Ştiu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu ştiu ce a mai făcut apoi… Nu o să merg la înmormântare”, a spus Gabriela Cristea. 
 
În ultima perioadă, însă, Marcel Toader revenise la sentimente mai bune, în ceea ce o priveşte pe Gabriela Cristea. ”Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soţul ei şi să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui”, a spus Marcel Toader.
 
Marcel Toader şi prezentatoarea TV Gabriela Cristea s-au căsătorit în anul 2008, iar iubirea dintre ei a durat cel mai mult dintre toate căsniciile lui Marcel Toader. Afaceristul a stat alături de cea de-a cincea soţie timp de 5 ani, dar până la urmă au divorţat.
 
Marcel Toader a decedat, sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanţă, având numai puţin de 30 de selecţii în echipa naţională a României.