Trupul său neînsufleţit a fost depus la capela cimitirului Bellu şi ulterior transportat la Constanţa, acolo unde familia a decis ca Toader să-şi doarmă somnul de veci. La înmormântare, însă, puţini dintre prietenii lui Marcel Toader s-au prezentat. Popular printre vedete şi cu multe cunoştinţe în showbiz, fostul impresar pare să fi fost uitat de toţi cei cu care, odinioară, îşi petrecea timpul.

Dintre cele şase neveste, doar una a venit la înmorântare, Raluca, mama fiului său, care nu s-a dezlipit o clipă de sicriu. Gabriela Cristea a anunţa că nu va participa, Maria Constantin a trimis o coroană de flori, iar Anamaria Ferentz nu şi-a manifestat niciun interesul pentru a-şi lua rămas bun de la cel care i-a fost soţ.

Citeşte şi: Diana Bişinicu, fina lui Marcel Toader, mesaj sfâşietor: ”Of, Naşu! Te-ai grăbit să pleci”

Diana Bişinicu a fost la un pas de leşin la înmormântare

Fina lui Marcel Toader, cununată pe vremea când era însurat cu Gabriela Cristea, Diana Bişinicu a suferit un şoc la aflarea morţii naşului său. A fost la un pas de leşin la înmormântare şi nu a înţeles cum cei care l-au cunoscut nu au venit să-şi ia la revedere.

“Am o durere mare în suflet, o durere foarte mare pentru că naşul meu nu a fost ceea ce pare sau ceea ce aţi văzut la televizor. Marcel Toader a fost un om care a ajutat pe foarte multă lume, începând de la persoane necunoscute până la cele cunoscute. A avut o piscină foarte cunoscută în Bucureşti şi veri la rând veneau 'n' persoane care intrau gratis şi care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum… unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat naşul meu?”, a declarat Diana Bişinicu pentru Wowbiz.

Maria Constantin a trimis o coroană de flori

Ultima soţie a lui Marcel Toader, de care s-a despărţit cu scandal, în 2018, a trimis o coroană de flori la Constanţa, drept omagiu. Cântăreaţa de muzică populară a şi scris pe pagina sa de Facebook că este şocată de dispariţia fostului soţ.

Citeşte şi: Fiul lui Marcel Toader, îngenuncheat de durere: ”A m primit o veste groaznică, am pierdut un prieten!”

Silviu Prigoană, distrus la căpătâiul finului său

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit şi am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viaţa mea, e finul familiei mele. Nu am cum să ştiu dacă a avut probleme medicale. Eu eram naşul lui. Pentru mine a fost un şoc. Noi avem exact aceeaşi vârstă”, a mărturisit Prigoană pentru Fanatik.

„A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinţii să îşi îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ştafeta aşa. Eu sunt şocat. În afară de condoleanţe, care e un şablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îţi dai seama, e la facultate… Mi-a zis şi Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a mai spus Prigoană, pentru sursa citată.