Pentru a participa la concurs, trebuie ca, până la data de 6 iunie, să dai LIKE paginii de Facebook Click! Pentru femei şi să răspunzi printr-un comentariu, la postarea concursului, la întrebarea: Care sunt cele două caracteristici ale Prinţeselor Disney care se regăsesc în noi şi care pot schimba lumea în mai bine?

Perioada concursului este 3 - 6 iunie, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 7 iunie.

Concursul „Marea Sărbătoare a Prinţeselor‟ este o iniţiativă globală dedicată curajului şi bunătăţii, calităţi pe care prinţesele şi reginele Disney le inspiră fanilor din întreaga lume. Poveştile prinţeselor şi reginelor Disney continuă să farmece şi să ofere lecţii valoroase generaţiilor viitoare. Acestea ne învaţă să nu judecăm o carte după coperta sa, să nu ne temem să mergem dincolo de recif. Ele susţin că avem puterea de a depăşi toate temerile, ne arată că soarta este în mâinile noastre şi că putem schimba lumea din jurul nostru prin acte de bunătate şi curaj.

Imnul campaniei „Marea Sărbătoare a Prinţeselor‟ este piesa intitulată „Chiar de azi‟, interpretată de talentată artistă Feli şi este însoţită de un videoclip muzical disponibil pe canalul DisneyRomaniaVevo pe YouTube.

Video: Youtube