„Ne simţeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziţii. Nu ştiam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munţi, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roşie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase şi pe alea rele să le lăsăm aici”, a spus Maria Buză.

Adevărul despre relaţia dintre Adela Popescu şi Radu Vâlcan: ”Se poate spune că-i controlez telefonul!”

Şi Lia Bugnar s-a arătat dezamăgită de faptul că parcursul lor a luat sfârşit în sezonul 3 Asia Express. Însă, recunoaşte că a fost o experienţă inedită şi, spune ea, "o perioadă complet ţăcănită".

„N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai şi termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Şi a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet ţăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informaţii despre cât pot să duc şi cât nu pot să duc. Cred că a fost investiţia cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră”, a declarat la rândul ei şi Lia Bugnar.

Maria Buză nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a văzut acora care impune eliminarea din Asia Express

Maria a fost vizibil afectată şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile, notează a1.ro. „Am stat îndeajuns să-i enervăm pe toţi. Nu chiar pe toţi, nu am vrut, dacă a fost să fie, asta e”, a spus concurenta.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

6 echipe rămase în sezonul 3 Asia Express

Asia Express continuă pentru şase echipe: Adda şi Cătălin, Ştefania şi Speak, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ, fraţii Ristei.