Artista a povestit cum a fost bătută crunt chiar de cel care îi era soţ la acea vreme. Scena s-a petrecut în faţa soacrei sale. Fostul ei soţ, încurajat de mama lui, a bătut-o în văzul tuturor, în plină stradă, fără să ţină cont de nimeni şi nimic.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad

''Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ţinut deschis de soacra-mea, a urcat şi ea şi au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza şocului", a povestit cântăreaţa.

Poveştile Mariei Dragomiroiu sunt cutremurătoare. Vedeta a dezvăluit că bărbatul i-a smuls o şuviţă de păr, iar din cauza şocului podoaba capilară nu i-a mai crescut în acel loc vreme îndelungată. 

Citeşte şi: Cea mai simplă dietă cu fructe şi legume. Încearcă acest meniu pentru 7 zile şi vei vedea primele rezultate

"Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă şi să mă bată, nu acolo, la ea. Simţeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap. Atunci Ion m-a prins de păr şi m-a dus aşa până în mijlocul intersecţiei de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea şi a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte şi de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas aşa, fără o şuviţa de păr în mijlocul capului! Nu-mi creştea, pentru că făcusem şoc!", a  mai spus Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.