Acum, după ce Alexia a ales să meargă să studieze la Londra, Mario a declarat că îi este greu să stea departe de iubita sa, însă dragostea lor la distanţă nu face decât să sporească pe zi ce trece.

Citeşte şi: Matteo va deveni tată pentru prima oară! Primele declaraţii

"Mereu este plecată, ba când vine nu sunt eu, nu e uşor. Este oribil, sunt obişnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea, e foarte greu să plece. Când şi-a făcut bagajul eram cu ea, nu mă simţeam bine, dar asta e treaba, nu avem ce să facem doi ani de acum încolo şi după aia. Nu voi pleca eu, vine ea înapoi", a spus Mario Fresh, la Antena Stars.

Întrebat în cadrul aceluiaşi interviu cum decurg lucrurile între ei, dar şi ce nu i-ar ierta niciodată Alexiei, Mario Fresh a vorbit despre infidelitate.

Citeşte şi: Ana Baniciu are un trup perfect, iar acum şi-a dezvăluit marele secret

"Infidelitatea, îţi dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă. Băi, nu suntem geloşi, avem aşa nişte discuţii mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înţepam, să pară că avem o relaţie mai nebună, dar ne merge foarte bine", a mai declarat Mario Fresh.