Baby Boom Show este cel mai mare târg dedicat gravidelor, nou-născuţilor şi copiilor cu vârste sub 7 ani. Ediţia de primăvară va avea loc în perioada 5-8 martie 2020, la Romexpo, Bucureşti.

În contextul posibilei răspândiri a virusului COVID-19 (Coronavirus) în ţările europene, la târg vor fi luate mai multe măsuri de protecţie. 

  • Igiena mâinilor este crucială pentru a preveni transmiterea infecţiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala în locaţia festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant;
  • Sticluţe individuale cu dezinfectant pentru mâini vor fi distribuite personalului organizator şi partenerilor;
  • Vor fi dublate punctele sanitare;
  • S-a pus în mişcare o amplă campanie de informare a angajaţilor, partenerilor şi a publicului prin social media privind măsurile adecvate de igienă şi prevenţie;
  • Niciuna din firmele expozante nu provine din regiunile afectate.

Despre ediţia de primăvară a Târgului Baby Boom Show

Baby Boom Show se organizează din 2004 şi are două ediţii pe an, cu produse şi servicii dedicate familiilor cu copii mici.

Printre principalele tematici se numără vestimentaţie, produse de igienă şi cosmetice pentru gravide, bănci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucării şi servicii educaţionale pentru copii, entertainment etc.

O importantă parte a târgului are rolul de a sprijini tinerii părinţi cu informaţii, cursuri şi sfaturi specializate privind naşterea şi perioada post natală.

Pentru că un eveniment fără distracţie n-are gust, un program artistic consistent reuneşte artişti şi copii într-o veselie ce durează patru zile.