Meghan Markle a născut deja?

Suntem deja în 3 mai 2019 şi ducesa de Sussex urma să nască în aprilie. În ultimele zile, o ambulanţă a fost văzută la reşedinţa cea nouă a lui Meghan Markle cu Prinţul Harry. Apoi, la scurt timp după, Regina Elisabeta, în vârstă de 93 de ani, le-a făcut o vizită la domiciliu.

Este un gest de curtoazie pe care suveranul Marii Britanii îl face rar. De unde şi speculaţiile presei internaţionale cum că Meghan Markle a născut deja. Încă de când a intrat în Familia Regală a Marii Britanii, ducesa de Sussex a încălcat zeci de reguli.

Regina Elisabeta, în vizită la Meghan Markle

DJ-ul britanic Chris Evans este convins că Meghan Markle a născut deja. Acesta a mărturisit pentru Radio Virgin din regat, în cadrul unei emisiuni, că vizita neobişnuită a Reginei Elisabeta ar putea fi pentru a îşi vedea strănepotul sau strănepoata.

'E mai mult decât un indiciu (în acest sens – n.red.). Ce alt indiciu mai vreţi, în afară de faptul că cel mai probabil bebeluşul regal a venit deja pe lume?

Spun doar. Regina a fost să-i vadă pe Meghan şi Harry', a spus acesta la Radio Virgin, din Marea Britanie.

Protocolul oficial nu îi cere reginei vizita la ducii de Sussex

Reprezentanţii oficiali neagă informaţia şi susţin că Regina Elisabeta i-a vizitat pentru a le ura bun venit în mod oficial. Meghan Markle şi Prinţul Harry locuiesc de aproape 2 luni la Frogmore Cottage.

Citeşte şi: Meghan Markle încalcă încă o regulă a Casei Regale. Ce au decis în privinţa bebeluşului

Experţii susţin că protocolul oficial nu îi cere Reginei Elisabeta aşa ceva. Suveranul de 93 de ani nu era obligată să facă vizita în care să le ureze bun venit. Deci, cel mai probabil, Meghan Markle a născut. Ducii de Sussex au explicat clar că ei îşi doresc intimitate, nu expunere publică a nou-născutului.

Citeşte şi: Record pe Instagram, după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au făcut cont oficial