Meghan Markle, desemnată 'Cel mai bine îmbrăcată vedetă din 2018' de către Revista People. Tot ce poartă ea, fie că e vorba de haine, fie că e vorba de accesorii, se vinde ca pâinea caldă.

De exemplu, rochia Club Monaco în valoare de 328$ a fost vândută în câteva ore de când Meghan Markle şi-a făcut apatiţia cu ea la o nuntă. Apoi a mai purtat o geantă Strathberry în valoare de 740$ care, după ce au apărut pozele cu ea la braţ, stocul lor s-a epuizat în 11 minute.

Alegerile vestimentare pe care le face influenţează. Şi putem înţelege de ce! Pentru că, indiferent că poartă ţinute elegante sau blugi, Meghan Markle e plină de stil şi clasă.

"Ţinutele ei sunt croite frumos. Nu e nimic îndrăzneţ la ele sau prea extrem. Sunt nişte haine frumoase pe o femeie frumoasă", susţine Hilary Alexander, fost fashion director la publicaţia The Telegraph.

Stilul lui Meghan Markle a evoluat cu ajutorul prietenei sale Jessica Mulroney. A trecut de la vedetă TV la regalitate în câteva mişcări bine gândite. Printre designerii ei preferaţi se numără Carolina Herrera, Mother Denim şi Club Monaco.

Meghan Markle mai adoră piesele vestimentare produse de brandul canadian pentru femei Nonie. În prezent, încearcă să le aducă în interesul publicului feminin pe plan internaţional. Şi brandul este şi el uluit de impactul pe care ducesa îl are.

"Cererea a fost incredibilă!", a spus un reprezentant Nonie după ce Meghan Markle s-a afişat într-un trenci fără mâneci, în valoare de 825$. Este un pas pe care şi Prinţesa Diana l-a făcut, purtând tot ce i-a plăcut.