În anunţul oficial al Casei Regale din luna octombrie a anului trecut s-a specificat că ducii de Sussex vor deveni părinţi în primăvara anului 2019. Astfel, conform speculaţiilor, Meghan Markle ar trebui să nască în luna aprilie.

Cei doi au ales să ţină doar pentru ei planurile privind naşterea copilului.

Spre deosebire de Kate Middleton, care a apărut în faţa publicului la scurt după ce a adus pe lume cei trei copii, Meghan Markle a decis să nu prezinte copilul englezilor, încălcând astfel o tradiţie de peste 42 de ani.

În schimb, se aşteaptă ca cei doi să posteze pe contul lor de Instagram o fotografie cu noul membru al familiei. „Nu vor niciun fel de distracţie”, a spus o sursă pentru The Mirror.

Mai mult, se zvoneşte că ducesa a ales să nu prezinte copilul publicului pentru că şi-ar dori să nască acasă.

Surse regale susţin că Meghan şi Harry „vor face publică o fotografie a bebeluşului pe contul lor de Instagram pentru ca admiratorii lor să poată sărbători alături de ei, după ce deja au petrecut în privat ca o familie”.

Citeşte şi: Meghan Markle a fost făcută grasă de o femeie. Ce replică a avut ducesa VIDEO

Se pare că Meghan ar fi afirmat că „nu îşi doreşte să nască şi apoi să fie nevoită să participe la o şedinţă foto după doar câteva ore”.

„Ducele şi ducesa de Sussex sunt de acord că nu îşi doresc distracţii din exterior şi vor să savureze fiecare moment ca nouă familie”, a mai spus sursa citată.