Ultima dată când cuplul Harry şi Meghan a fost văzut în public s-a întâmplat pe 21 august. Cei doi au apărut la o şcoală din Los Angeles însoţiţi de un fotograf, unde au împărţit rechizite copiilor. De atunci, Meghan a preferat să rămână acasă, de unde a continuat să comunice prin video conferinţe. Şi-a limitat apariţiile, dar nu a renunţat să facă fotografii. Acestea au atras atenţia admiratorilor prin câteva detalii care i-au pus pe gânduri. Oare ducesa de Sussex ascunde o nouă sarcină?

Ce dezvăluie fotografiile recente ale lui Meghan Markle

Cele mai noi fotografii ale lui Meghan Markle o înfăţişează îmbrăcată în haine mai largi decât cele purtate de obicei. De asemenea, ducesa are grijă ca în apariţiile video să fie văzută doar de la umeri în sus. Într-o conversaţie avută recent pe Zoom, unii admiratori au subliniat că fosta vedetă TV arăta mai plină la faţă, cu toate că a fost întotdeauna slăbuţă.

Suspiciunile lor se bazează şi pe imaginile recente în care Harry, în vârstă de 36 de ani, şi Meghan părăsesc o clădire din Beverly Hills care găzduieşte o clinică de fertilizare In Vitro. Iată de ce în mintea tuturor celor care îi urmăresc pe cei doi se conturează tot mai mult ideea că Meghan, ajunsă la 39 de ani, s-ar putea să-i ofere în viitorul apropiat un frăţior sau o surioară micuţului Archie, băieţelul ei de 1 an şi 4 luni.

Harry şi Meghan şi-au dorit mereu doi copii

Un expert regal care a dorit să-şi păstreze anonimatul a pus paie pe foc prin afirmaţiile pe care le-a făcut de curând: „Totul începe să se aşeze destul de bine pentru ei. Au vrut dintotdeauna să aibă doi copii, iar timpul nu mai este de partea lor din punct de vedere biologic. Erau pregătiţi să încerce din nou să aibă un copil după naşterea lui Archie, imediat ce ar fi fost posibil”.

Un alt indiciu care anunţă o sarcină este că mama lui Meghan, Doria Ragland, s-a mutat alături de ei în noua lor casă din Montecito, California, un conac de 20 de milioane de dolari. Se pare că Doria este pregătită pentru a ajuta la îngrijirea unui alt nepot.

O sursă din apropierea celor doi susţine că sunt foarte mari şansele ca ducele şi ducesa de Sussex să devină părinţi pentru a doua oară: „Meghan simte că are totul: un soţ iubitor, o casă perfectă şi mai mulţi bani decât ar fi putut să-şi fi imaginat vreodată. Tot ce mai are nevoie pentru o imagine perfectă este un al doilea copil, de aceea este posibil să dea oricând vestea cea mare, dar n-ar fi o surpriză ca Meghan să aibă grijă ca Regina Angliei, străbunica viitorului ei copil, să fie ultima la care să ajungă anunţul”.

@shutterstock