Se pare că Meghan Markle nu a fost singura femeie din viaţa prinţului Harry. Biograful regal Angela Levin a dezvăluit informaţii interesante despre debutul relaţiei ducilor de Sussex.

Mai exact, aceasta spune că atunci când ducele de Sussex se întâlnea cu Meghan Markle, acesta ar fi cunoscut-o la o petrecere pe Sarah Ann Macklin, un cunoscut model.

„În primele luni de relaţie cu Meghan Markle, Prinţul Harry a ieşit la mai multe întâlniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit în cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numărul de telefon şi apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit că totul a fost o aventură.

Citeşte şi: Gestul de "posesivitate" pe care îl face Meghan Markle la fiecare apariţie alături de prinţul Harry

Meghan Markle şi Harry s-au înţeles, deşi sunt diferiţi. Ea militează pentru un trăi foarte curat şi abia consumă alcool. Din punctul asta de vedere, sunt pe lungimi de undă diferite. Prinţul Harry nu voia să aibă o relaţie serioasă. În plus, se crease şi o confuzie în jurul lui Meghan. Nu se ştia dacă, la vremea respectivă, s-a despărţit sau nu de iubitul cu care a stat 2 ani, chef Cory Vitiello”, susţine autorea, citată de The Sun.

Palatul Buckingham nu a comentat aceste informaţii.

Harry şi Meghan şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului 2017. Cuplul s-a căsătorit în mai 2018 la Capela St. George, iar la începutul lunii mai 2019, cei doi au devenit părinţi pentru prima dată.