Meghan Markle străluceşte, la propriu. Ducii de Sussex au ajuns în Fiji, în cadrul turneului regal, unde au fost întâmpinaţi cu covor roşu şi onor militar de către oficialităţi. Fosta actriţă a atras privirile tuturor cu zâmbetul şi ţinuta ei!

La prima recepţie oferită în cinstea lor, Meghan Markle a purtat o rochie albastră, mulată pe corp, la care a asortat o pereche de cercei mari, cu diamante. Părul a fost lăsat lejer.


Prinţul Harry a fost şi  fost lăudat pentru atitudinea pe care o are faţă de soţia sa însărcinată. El a lăsat deoparte alcoolul, fiind surprins ciocnind cu... apă! 

Vizita regală în Fiji va dura doar trei zile timp în care vor explora zonele inedite, vor învăţa despre cultura şi preparatele locului. Cei doi îşi vor continua turul în Tonga. 

Anunţul oficial că Megan este însărcinată a fost făcut în urmă cu o săptămână. Palatul Kensington transmitea atunci că Meghan şi Harry ”apreciază tot suportul pe care l-au primit de la oameni din toată lumea de la nunta pe care au avut-o în luna mai şi sunt încântaţi să poată să împartă această veste fericită cu publicul”.  

Sursă: Daily Mail.