Astfel, una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii – cu nu mai puţin de 1,1 miliarde de discuri vândute pe toată planeta – este cât se poate de îndreptăţită să fie aleasă pentru a fi reprezentantul nostru, al oamenilor din întreaga lume, în spaţiu.    


La 81 de ani, Ringo Starr nu dă semne de retragere din activitate sau măcar de încetinire a ritmului alert în care munceşte. Fostul baterist al legendarei trupe The Beatles a scos un nou album, Change the World, şi pregăteşte un documentar despre realizarea ultimului album al formaţiei, Let It Be. Cu această ocazie, superstarul muzical a făcut şi o dezvăluire interesantă.


În timpul unei discuţii cu gazda emisiunii Today, Karl Stefanovic, despre cele mai recente realizări ale starului rock, Starr a dezvăluit ce hit The Beatles ar trimite în spaţiu. „Dacă ar fi să trimiţi în stratosferă, cu o rachetă de-ale lui Elon Musk, una dintre melodiile voastre, care ar fi aceea?”, a fost întrebat fostul membru al uneia dintre cele mai mari trupe din istoria muzicii.


Încurcat cumva de întrebare, Ringo a asta puţin pe gânduri, după care a răspuns: „Sunt atât de multe!... «Here Comes the Sun» mi s-ar părea cea mai potrivită”. După ce a făcut asemenea dezvăluire, Starr a vorbit puţin despre documetarul sus amintit, regizat de Peter Jackson.


„Este un documentar de două ore... Patru tipi într-o cameră, multe suişuri şi coborâşuri, multă bucurie... Am găsit 56 de ore de filmare nefolosite până acum. Ce-mi aduc eu aminte e că aveam momente deloc plăcute, după care ne bucuram de tot şi toate, râdeam împreună şi făceam muzică grozavă”, a conchis vedeta.


Albumul Change the World, al lui Ringo Starr, este deja lansat, iar documentarul The Beatles: Get Back va fi difuzat în noiembrie pe Disney Plus.

Foto - Instagram The Beatles, Instagram Ringo Starr