Bărbatul de doar 33 de ani n-a avut nicio şansă de supravieţuire, fiind lovit în plin de un om de afaceri care conducea o maşină puternică. Acum, însă prietenii acestuia au făcut public un mesaj sfâşietor, ce a devenit rapid viral.
 
"El a fost Vasi, avea 33 de ani şi a murit ieri, călcat de o maşină, în timp ce traversa regulamentar strada.
 
Prietenul meu nu a fost milionar, deşi muncea de la 18 ani şi era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoştea multe limbi străine, avea vreo două facultăţi şi vreo două masterate, era cu bun simţ, corect şi avea principii solide. Şi nici n-a vrut să plece din ţară, deşi a avut posibilitatea. 
 
Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soţie traumatizată şi un copil de aproape un an care îşi va cunoaşte tatăl din fotografii.
 
Şi în timp ce noi ne scriem durerea, aş vrea să ştiţi că şoferul vinovat (D.D., un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simţ în trafic, a obţinut deja o dovadă că poate circula din nou.
 
Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligenţă şi nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoţii, incompetenţii şi smecherii care nu păţesc nimic, sfidează tot şi nu plătesc pentru nimic.", a scris o prietenă pe Facebook, care a postat şi o fotografie. 

Tânărul lovit mortal pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii avea 33 ani, era născut în Sighet, Maramureş, iar de câţiva ani era stabilit în Floreşti. El lucra la o multiunaţională din oraş. 
 
Cel care conducea Jaguarul este un cunoscut milionar clujean - Daniel Dumitraş, patronul firmei Coratim. Acesta a spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la geam şi că un alt şofer i-a făcut semn că treacă linia continuă, deşi putea opta să întoarcă la sensul giratoriu de lângă parcarea de unde a ieşit.