Scorţişoară şi miere

Scorţişoara combinată cu mierea,un mare agent digestiv,ajută metabolismul,care de mult avea nevoie de un impuls. Tot ce trebuie să faci este să iei o lingură de scorţişoară pudră şi să adaugi o linguriţă de miere. Consumat în mod regulat,acest amestec poate face minuni când vine vorba de scăderea în greutate.

Triphala şi miere

Triphala (trei fructe) este un amestec de trei fructe originare din India:Amalaki,Bibhitaki şi Haritaki. Acest fruct este cunoscut ca fiind un bun aliat împotriva grăsimii. Triphala ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la eliminarea grăsimilordin organism. Atunci când este combinat cu mierea,ajută metabolismul,ceea ce în final duce la pierderea în greutate. Nu trebuie decât să pui la macerat peste noapte o lingură de Triphala în apă. Dimineaţă,fierbi acest amestec şi adaugi o lingură de miere. 

Flori de neem şi miere

Un alt remediu natural pentru pierderea în greutate,florile de neem combinate cu mierea sunt foarte bune în accelerarea procesului de ardere a grăsimilor din corp. Trebuie doar să iei câteva flori de neem şi să le zdrobeşti. Adaugă un pic de miere,astfel încât să obţii o lingură de amestec. Pentru rezultate optime,foloseşte acest preparat o dată pe zi,pe stomacul gol.

Petale de trandafir şi miere

Sună chiar interesant,nu? Ei bine,crezi sau nu petalele de trandafir,combinate cu miere,pot ajuta la pierderea în greutate. Tot ce trebuie să faci este să fierbi câteva petale de trandafir în apă,pentru a face un ceai. Adaugă o lingură de miere la acest amestec şi bea-l fierbinte,o data pe zi.

Miere şi lămâie

Mierea cu lămâieeste cea mai bună combinaţie pentru a scăpa de kilogramele în plus. Acest amestec ajută la îmbunătăţirea digestiei şi la eliminarea toxinelor din organism. O lingură de suc ​​de lămâie proaspăt stors,combinat cu o lingură de miere,este remediul perfect pentru pierdere în greutate. Consumă acest amestec zilnic şi vezi singură efectul pe care îl are asupra organismului tău.