Atunci când vrem să dăm jos câteva kilograme, dieta pare incompatibilă cu orice răsfăţ dulce. Altfel spus, putem să ne luam adio chiar şi de la delicioaa ciocolată. Sau nu e aşa? 

Nutriţionistul Mihaela Bilic spune că şi aceste "bombe calorice" ne sunt de ajutor în curele de slăbire.

"Doar nu credeţi că v-aţi îngrăşat pentru că aţi mâncat 2 bucăţele de ciocolată, ar fi prea simplu să fie ea de vină. Dacă vă interziceţi cu desăvârşire ciocolata, atunci sigur o să mâncaţi una întreagă odată ce terminaţi dieta. Şi culmea e că 2 bucăţele de ciocolată v-ar uşura slăbitul:) 


Citeşte şi: Cura de slăbire cu merdenele. A fost inventată de nutriţionistul Mihaela Bilic

Serotonina, substanţa care ne calmează creierul şi ne dă stare de bine, se găseşte în mod natural în ciocolată, banane şi brânză. N-ar fi înţelept să vă acordaţi zilnic acest mic răsfătz, această abatere de la dieta strictă, dacă asta vă ajută să vă chinuiţi mai puţin? Nu meritaţi un strop de bine ca să puteţi rezista unei alte zile de cură? 

Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente, dispoziţia voastră va fi alta! "Sacrificaţi" 100cal pe o banană, un triunghi de brânză sau 4 pătrăţele de ciocolată. Una din ele, în cantitate mică, zilnic. Cu moralul îmbunătăţit altfel veţi face faţă curei de slăbire:)", a scris nutriţionistul pe Facebook.