Diva, aşa cum adesea i se spune, are un mare regret, pe care nu s-a sfiit să-l spună public. Mihaela Rădulescu regretă că şi-a dedicat tinereţea carierei în televiziune şi că nu a mai făcut încă un copil. 

Citeşte şi: Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorţ: "Când ai obosit, nu mai spui ce te deranjează"

Mai mult, Răduleasca a dezvăluit că a încercat chiar să adopte, însă lucrurile nu s-au concretizat în acest sens. 

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, potrivit spynews.ro.

„Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

Mihaela Rădulescu are un băiat de 15 ani, pe Ayan, din căsătoria cu Elan Schwartzenberg. În prezent, trăieşte la Monaco, acolo unde pare că şi-a găsit fericirea alături de austriacul Felix Baumgartner.