Are 49 de ani şi arată bine. Asta pentru că Mihaela Rădulescu are mare grija de silueta ei. Cu toate că fanii au criticat-o pentru că nu mai seamănă cu cea din tinereţe, Mihaela Rădulescu nu e afectată. Face ce îi place şi ce îşi doreşte!
 

Mihaela Rădulescu şi operaţiile estetice

 
”Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temei­nic, fac sport şi… sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea. Sunt mega activă şi mă trezesc cu chef de viaţă, cu zâmbete, cu energie bună. Restul e… viaţa. Şi în­cerc să fie mereu „at its best.
 
Nu ţin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantităţi mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie şi nu uit de mine”, a mărturisit vedeta. 
 

Dietă Mihaela Rădulescu

 
Cât despre operaţiile estetice, nu le numără şi nici nu le enumeră. Mihaela Rădulescu doar confirmă că s-a schimbat cu ajutorul esteticienilor.
 
”Ce mi-am dorit să fac am făcut. Şi nu mă interesează ce părere au alţii despre alegerile mele. E şi asta o cheiţă a suc­cesului, până la urmă”, a mărturisit vedeta pentru Viva.ro.