După ce Roua a venit pe lume, în urmă cu două luni, familia Morar pare mai fericită ca niciodată. Morar i-a adresat fiicei sale o scrisoare, câteva rânduri pline de emoţie şi duioşie, care poartă la final o semnătură: “Necondiţionat, al tău tată!”

Citeşte şi: Ce se întâmplă între Ilie Năstase şi Ioana Simion după ce au anulat nunta

"Draga mea,

Trăieşte cu capul pe umeri. Iubeşte cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Iubeşte chiar şi cu inima din cap. Şi, uneori, chiar şi cu creierii din inimă. Munceşte cu raţiunea. Dansează cu emoţia. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Şi nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos.

Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău. Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde şi se cumpără. Binele rămâne. Şi, în definitiv, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă. Nu răni decât în cazul în care ţi-ai vindecat toate rănile. E foarte uşor să răneşti, dar cel mai greu e să vindeci rănile. Vezi ce faci tu cu viaţa, nu ce face viaţa cu tine. Pentru asta, iubeşte-te mai întâi pe tine. Îndrăgosteşte-te de tine. Ceartă-te cu tine, din dragoste de tine. Greşeşte, iartă-te şi vei învăţa mai mult din înfrângeri decât din victorii. Vei suferi, dar viaţa este suferinţă. Nu-ţi fie frică! Iubirea este medicamentul suferinţei. Adevărul este lucrul manual al iubirii. Opusul iubirii nu e ura, ci frica. Există doar două emoţii: iubirea şi frica.

A trăi în curaj înseamnă a trăi în iubire. Trăieşte viaţa în Iubire. Viaţa nu îţi dă întotdeauna ceea ce îi ceri, dar îţi va da ceea ce ai nevoie. Nu pune preţ pe bunăstare. Bunăstarea vine atunci când ţi-e bună starea. Ai grijă de mintea ta, de corpul tău, de sufletul tău. Stăpâneşte-le, antrenează-le, hrăneşte- le, deopotrivă, pe toate trei. Chiar dacă vei ieşi din zona de siguranţă, asta te va face liberă. Oamenii, de fapt, vor siguranţă, nu libertate. Tu fii liberă! Poţi visa să ai o casă. Sau mai multe.

Citeşte şi: Olivia Pãunescu s-a măritat în secret. Primele imagini cu vedeta în rochie de mireasă

Dar să nu uiţi niciodată de „acasă. „Acasă nu e un loc. „Acasă e ceea ce îţi place ţie să faci cel mai mult pe lumea asta. „Acasă e ceea ce iubeşti şi te iubeşte necondiţionat. Mereu, când eşuezi, te vei putea întoarce „acasă. Iar când vei avea succes, întoarce-te tot „acasă. Nu pluti pe aripile propriului succes, în câteva zile îl va uita toată lumea. Ceea ce contează e „acasă. Trăieşte fain şi simplu. Chiar dacă fain şi simplu e complicat în ziua de azi. Şi va fi şi mai complicat de mâine încolo. Rămâi cu picioarele pe Pământ. Dar dansează cu stelele. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Şi nu te lua prea în serios. Joacă-te frumos. Mai puţin atunci când iubeşti. Ai grijă de Iubire. Pentru că Iubire e tot ceea ce îţi pot da.

 

Necondiţionat, al tău tată, Mihai Morar", sunt rândurile făcute publice de prezentatorul tv. Mihai Morar apare alături de familia sa pe coperta din decembrie a Revistei Viva!