De-a lungul vremii, unii pacienţi s-au recuperat când nimeni nu le mai dădea şanse de însănătoşire. Au fost cazuri în care oameni au crescut în interiorul lor ceva ce nici nu bănuiau că este posibil să existe sau au dezvoltat boli care i-au ucis rapid şi i-au otrăvit pe medicii care au sărit în ajutorul lor. Iată o listă cu fenomene medicale incredibile pe care doctorii nu le pot explica!

36 de ani şi-a purtat fratele geamăn în abdomen

Cum ar fi ca, la vârsta de 36 de ani, să descoperi că te-ai născut cu un frate geamăn despre care nu ai ştiut nimic niciodată? Afli că geamănul tău trăieşte şi este chiar foarte aproape de tine. Ţi s-ar părea o minune până când ţi se spune că, timp de 36 de ani, a trăit şi a crescut în interiorul tău, supravieţuind datorită ţie şi sângelui tău. I s-a întâmplat indianului Sanju Bhagat care s-a adresat unui medic pentru a-i îndepărta ceea ce el credea că este o tumoare abdominală.

Unul dintre medicii care au luat parte la intervenţia chirurgicală a spus că a simţit că înăuntrul lui Bhagat erau multe oase. Mai întâi, a dat la iveală un membru, apoi încă unul urmat de o parte a organelor genitale, păr, mâini cu unghii lungi, maxilare. Chirurgul însuşi a spus: „Spre surprinderea şi groaza mea, aş putea spune că am dat mâna cu cineva din interiorul lui Baghat. A fost un pic şocant pentru mine‟. Afecţiunea indianului este cunoscută ca făt în făt. Este foarte rară şi, de obicei, ambii feţi mor înainte sau în timpul naşterii. În acest caz unic, ambii au supravieţuit timp de 36 de ani.

I se dăduseră câteva luni, iar el era în viaţă şi după 4 ani