Presupusul părinte i-a spus că ar avea cancer la pancreas şi are nevoie de ajutor. Mirela Reţegan a povestit întreaga întâmplare şi trage un semnal de alarmă.

Citeşte şi:  Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

"Mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici", a povestit Mirela Retegan potrivit observator.tv.

Una dintre persoanele din anturajul său, căreia i-a povestit întâmplarea, i-a deschis ochii şi a făcut-o să realizeze că ar putea fi vorba de o înşelăciune.

"Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta", a mai spus Mirela Retegan.

Citeşte şi:  Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

 Reacţia părintelui Constantin Necula

"Am mai trecut prin situaţii în care am putut să combatem exact infracţiuni. De data aceasta pare că sunt mult mai performanţi pentru că se readaptează foarte uşor în ciuda prietenilor mei specializaţi în "hackereală", a spus preotul Constantin Necula, potrivit sursei citate.