"Este anul premierelor la mine, primul cu trei copii, e primul an în casa cea nouã şi e primul an alãturi cu soacra, aşa cã o vom exploata la maximum din punctul ãsta de vedere, sã ne gãteascã", a povestit Mirela Vaida pentru VIVA!.

Citeşte şi: Lidia Buble, declaraţii controversate după ce a apărut goală în videoclip:”Uşor, uşor, mă duc către Biserică!”

Mirela Vaida a crescut în Moldova, acolo unde tradiţiile de sărbători sunt la ele acasă. Vedeta spune că şi-ar dori să-şi înveţe copiii măcar o parte din felul în care ea a copilărit.

„La noi în sat, aici în comuna Snagov, preotul de la bisericã merge cu colindatul cu toti copiii din sat, din casã în casã, duminica dinaintea Crãciunului, dupã slujbã. Şi mã gândeam sã îi las şi pe copiii mei. Culmea, copiii mei nu ştiu sã colinde, nu ştiu cum e cu mersul pe uliţã, din casã în casã, cu primitul de colaci şi nuci şi mere sau mai modern bani. Aş vrea tare mult sã îi învãţ, pentru cã eu aşa am crescut, toatã copilãria am fost la ţarã la bunici şi la noi abia se aşteaptau sãrbãtorile pentru asta. E tare ciudatã diferenţa între generaţii; copiii mei nici nu au fost crescuţi în spiritul tradiţiilor de la noi din Moldova, nu au avut o copilãrie la ţarã, care sigur cã acum nu mai e ce a fost nici acolo, însã mi-ar plãcea mãcar sã poate repeta o micã parte din experienţele noastre din copilãrie. Mie îmi place sã respect tradiţiile", a mai spus Mirela Vaida.

Citeşte şi: 3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

De Revelion, Mirela Vaida va fi pe scenă şi va încânta publicul la una dintre petrecerile din Capitală.

„De Crãciun vom întinde o masã mare, sã şi sfinţim casa în ajun de Crãciun, iar de Revelion eu voi cânta în Parcul Titan din Bucureşti, alãturi de band-ul meu. Eu cu soţul meu vom fi plecaţi, o lãsãm pe soacra mea pânã în miezul nopţii sã culce cei trei copii şi apoi ne întoarcem şi noi sã bem o şampanie împreunã acasã. Aşadar, nu facem chiar nimic special, dar cred cã simplitatea lucrurilor ãstora e cea mai frumoasã", a mai mărturisit Mirela Vaida pentru sursa citată.