Toată lumea s-a întrebat dacă Misha şi Connect-R s-au împăcat şi formeaza din nou un cuplu, mai ales că au împreună şi o fetiţă, pe Maya. Răspunsul a venit promp din partea Mishei, care a explicat în ce relaţii se alfă în prezent cu fostul soţ.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu, legat la aparate, pe patul de spital: “2 0 2 0. E de bine"

„Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Treaba asta şi Maya îmi ocupă tot timpul. De aproape un an lucrez cu Marius şi pe partea de concerte şi aşa am reluat activitatea. (...) Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult.” a spus Misha.

Mai mult de atât, frumoasa cântăreaţă a dezvăluit că sunt momente în care doarme cu fostul soţ sub acelaşi acoperiş, dar doar atunci când Maya, fetiţa celor doi, îsi doreşte ca tatăl său să stea mai mult cu ea.

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

Misha, despre relaţia cu Connect-R: "Nu am luat în calcul o împăcare"

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte.” a dezvăluit Misha, potrivit Antena Stars.

Iată cum sună piesa celor doi, "Asul de inimă albastră":