Saboţii

Se potrivesc ţinutelor de zi,lejere şi trebuie asortaţi ca şi colorit. Evită să-i porţi la o ţinută sobră sau cu dresuri (saboţi papucei,preţ 249 lei).

Pantofii clasici

Sunt alegerea potrivită pentru o ţinută de birou. Aceştia merg bine la fuste,rochii,costume şi la pantaloni eleganţi. Evită să-i porţi la blugi,sau la pantaloni largi (pantofi Deichmann,preţ
79 lei).

Peep toe

Sunt pantofii cu botul decupat şi cu partea din spate plină sau cu baretă. Aceştia sunt ideali pentru ţinutele casual şi este indicat să-i porţi fără dres (peep toe Migato,preţ 255 lei).

Platformele

Se potrivesc cu o ţinută casual,atât la pantaloni,cât şi la rochii scurte sau lungi,până-n pământ (platforme Quelle,preţ 64,9 lei).

Mocasinii

Merg cu fuste scurte. Aceşti pantofi pot fi purtaţi atât la serviciu,cât şi la o plimbare prin parc. Evită să-i porţi la fuste creion,deoarece îţi vor face picioarele mai scurte şi gambele groase (mocasini Quelle,preţ 79 lei).

Pantofii cu toc

Aceştia pot fi purtaţi la rochiile de seară şi la pantalonii eleganţi în timpul zilei. Cei cu barete pe gleznă micşorează piciorul şi fac gamba groasă,aşadar poartă-i la fuste scurte sau cu pantaloni mulaţi pe picior (pantofi MIgato,preţ 300 lei).

Balerinii

Sunt o încălţăminte foarte practică şi pot fi purtaţi la orice ţinută,atât de zi,cât şi de seară,la fuste evazate sau drepte,scurte sau lungi şi la pantaloni sau jeanşi (balerini Migato,preţ 200 lei).