Povestea Desigual rezonează cu personalitatea purtătoarelor

Despre Desigual se poate spune că este în fel şi chip, dar mai ales nu banal şi simplu. În principiu, acest brand merge pe ideea originalităţii stilurilor prin explozie de printuri. Asociat adesea cu bucuria de a trăi, cu optimismul, tinereţea şi distracţia, brandul a devenit celebru tocmai prin abordarea sa altfel.

Trebuie să ştii despre Desigual că a apărut ca un manifest faţă de moda clasică. Fiecare creaţie semnată Desigual are o poveste. Vei alege să porţi astfel de ţinute pentru că te reprezintă, nu doar pentru că sunt în trend, bine văzute. Vei adora Desigual pentru că vorbim despre articole vestimentare şi accesorii pe care le recunoşti imediat pe stradă, pentru că sunt expresive şi te pun în valoare.

Rochiile Desigual, printre favorite

Sunt multe articole vestimentare despre care poţi spune că au trecut pe lista de must have a oricărei femei. Dar rochiile în mod cert ocupă un loc special. Sunt şi practice până la urmă, reprezentând o ţinută completă. Sunt feminine şi potrivite în orice context şi moment al zilei.

Rochiile Desigual te vor inspira primăvara aceasta. Cu printul floral pe care îl expun masiv, acestea sunt în mod clar ţinute perfecte pentru sezonul cald ce începe blând să ne răsfeţe cu temperaturi tot mai plăcute. Dacă îţi surâde ideea, atunci descoperă în cadrul eshop-ului Differenta.ro rochiile ce îţi vor completa perfect garderoba de primăvară.

Investeşte în rochii Desigual pentru că sunt timeless

Convinsă să faci astfel de investiţii, vei fi cu atât mai încurajată de faptul că aceste piese vestimentare sfidează trendurile. Sunt atemporale şi fii sigură că le vei purta oricând. Spre exemplu o rochie din denim este anul acesta o apariţie chic, dacă ne gândim la recomandările anului în materie de trenduri. Rochia din denim în colecţia de la Desigual, aşa cum vei găsi la Differenta.ro, este una din apariţiile interesante şi rochiile pe care să pui ochii. Are închidere în fermoar, ceea ce o face şi mai interesantă.

Pentru primăvară, comodă, practică şi chic va fi şi rochia de tip pulover. Decupajele sale lasă la vedere explozia de culoare. Pentru ţinutele office poţi încerca rochia tip cămaşă, croiuri clasice precum cel drept fără mâneci sau A line, cu print floral, tropical sau mixt.

Rochii dintre cele mai variate, apariţii de actualitate în colecţia acestui brand, unele la reducere le vei găsi la differenta.ro. Printre alte detalii ţine cont şi de stocul disponibil. Dacă acestea te atrag ca un magnet şi te inspiră să îţi completezi ţinuta cu accesorii, nu uita că Differenta îţi va oferi soluţii şi pentru aceste preferinţe.