Rochii diafane

Se poartă piesele transparente şi colorate,fie că e vorba de topuri vaporoase şi lejere,rochii diafane sau bluze mai lungi.

Pentru a nu cădea în capcana vulgarităţii,designerii au optat pentru hainele transparente create din mai multe straturi,care dau o notă de mister şi feminitate.

De asemenea,pe sub hainele prin care se vede totul,poţi purta o bluză din aceeaşi paletă de culori,într-un
ton mai închis sau mai deschis,creând astfel contraste de efect.

Aplicaţii din dantelă

Materialele care primează în acest sezon sunt voalul,dantela,mătasea,şifonul şi organza,în nuanţe deschise,pastelate,precum lila,verde,galben,bleu sau roz.

Pentru ţinuta de seară este potrivită o combinaţie de materiale transparente cu materiale opace,care să-ţi acopere anumite zone,dând un aer de eleganţă şi de romantism. Se poartă aplicaţiile din dantelă fine:un tiv delicat, breteluţe subţiri sau un cordon pe talie. Orice piesă vestimentară capătă un rafinament aparte dacă este decorată cu dantelă.

Combinaţii îndrăzneţe

Pentru că transparenţa este una din temele centrale ale sezonului,marile case de modă propun colecţii în care accentul cade pe materialele fine, vaporoase, asortate cu încălţări cu motive de inspiraţie tribală.

Culorile hainelor sunt foarte vii, în nuanţe de galben, fucsia, albastru şi portocaliu, în stilul
anilor '70-'80.

Extrasfat

Accesoriile contează. Fie că e vorba de o curea îngustă, o geantă mică sau bijuterii cu strasuri strălucitoare,acestea te vor ajuta să radiezi feminitate, frumuseţe şi rafinament.