Deşi este destul de activă pe reţelele sociale, împărtăşind adesea poze din vacanţe cu fanii ei, în ultimul timp Monica a păstrat discreţia şi nu a dezvăluit îndată că este însărcinată. Ea a aşteptat să treacă mai mult de trei luni până să facă public anunţul. 

Fosta concurentă de la Exatlon a fost invitată în emisiunea ”Vorbeşte lumea”, de la Pro Tv, unde a vorbit deschis despre cum decurge sarcina. ”Mă bucur că nu mi-a fost rău absolut deloc. N-am avut greţuri, nu ştiu, poate aşa perioade de oboseală, mi se închideau ochii pe la ora 5 după-amiaza”, a spus Monica. Însărcinată în cinci luni, viitoarea mămică a hotărât să distribuie şi pe Instagram o poză cu burtica, spre încântarea celor care o urmăresc.

 

 

”În pofida greutăţilor aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine şi sunt foarte fericită să împaărtăşesc cu voi veştile bune. Eu şi familia mea abia aşteptăm să cunoaştem mica noastră comoară din burtică şi suntem extrem de recunoscători pentru aşa o binecuvantare”, a scris Monica pe Instagram. 
 
Ea a mărturisit că nu cunoaşte încă sexul copilului, însă dacă va fi băiat, i-ar plăcea să-l cheme David, iar dacă va fi fată nu s-a decis, deşi îi mai plac numele: Alma, Daria. 
 

Sursă foto: Instagram monicarosuofficial