Grăsimea abdominală este periculoasă

În spatele dorinţei şi motivaţiei de a arăta bine, se află câteva motive demne de luat în seamă atunci când vine vorba de reducerea cantităţii de grăsime din jurul taliei. Care sunt acestea? Te ajută să previi diverse afecţiuni precum cele de inimă, dereglările de somn, diabetul, depresia, disfuncţiile sexuale şi demenţa.

Ai grijă la meniul zilnic

Pe lângă un stil de viaţă activ, care presupune cel puţin 3 antrenamente de sport pe săptămână, este necesar să acorzi o atenţie sporită dietei. În acest sens, pentru a-ţi alcătui o listă cu alimente şi preparate potrivite scopului tău, poţi consulta un dietetician sau un instructor de sport, care te va ghida în demersul tău. În linii mari, vei consuma alimente slabe caloric, vei elimina produsele de patiserie, dulciurile şi sucurile acidulate.

Nicio dimineaţă fără apă plată cu lămâie

Cu siguranţă ai mai auzit recomandări despre această miraculoasă băutură, care face kilogramele să dispară ca prin minune. Într-adevăr ajută, fiind în acelaşi timp şi o sursă bună de vitamina C, care îmbunătăţeşte activitatea sistemului digestiv şi a ficatului. Pentru a reuşi să slăbeşti, este necesar ca digestia să funcţioneze corespunzător, în caz contrar ducând la încetinirea metabolismului, care pîmpiedică organismul să primească elementele nutritive de care are nevoie pentru a arde grăsimile.

De ce e bine să o bei pe stomacul gol

Apa plată cu lămâie consumată la primele ore ale dimineţii, pe stomacul gol, influenţează în mod pozitiv funcţiile sistemului digestiv, ajutând organismul să elimine toxinele cu uşurinţă. Dacă doreşti, poţi adăuga şi miere, ori rădăcină rasă de ghimibir, pentru a-i da un plus de savoare. Totodată, băutura reglează nivelul pH-ului şi accelerează rata metabolismului.