„Eu ma duc in Piata Victoriei sa ajut guvernul. Vorbesc serios. Daca si tu vrei, te astept acolo. Te rog sa ai masca la tine. Si asta am vorbit-o serios!”, a scris fostul actor pe contul său de Facebook

Internauţii nu au ezitat să-şi spună părerea pro sau contra în legătură cu gestul vedetei: 

Felicitări domnule Mihăescu am văzut că aţi purtat mască. Şi vă mulţumim că aţi luat şi cuvântul, in caz de dezastru si colaps medical avem pe cine arată cu degetul, a răspuns un internaut la postarea vedetei. 

Odată cu vârsta ai luat o razna. Pt că ai 2 pub uri, acum incurajezi lumea să iasă în stradă că să fie şi mai rau? Pub-urile tale 1 vs. Viaţa oamenilor 0. Mi ai plăcut că actor. Acum prefer sa te evit, este un alt comentariu pentru fostul actor. 

În timpul mitingului din Piaţa Victoriei, Mugur Mihăescu şi-a exprimat doleanţele referitor la situaţia în care ne aflăm: 

„Nu mi-a fost frică atunci, nu mi-e frică acum! Să apărăm cu toţii România. Să nu ne mai învrăjbim, să nu ne dăm capete în gură unul altuia! Libertatea e ceva cu care ne naştem. Fiţi civilizaţi, fiţi decenţi. Cel mai greu e să facem revoluţia aici. Stilul acesta de revoluţie l-aş dori de la societatea asta. (…) Cine spunea că n-am curajul să ies în piaţă şi că mă ascund în faţa unui calculator. N-am făcut-o în ’89 şi nu o fac nici acum”, a spus acesta.

Câteva sute de manifestanţi s-au adunat duminică seara în Piaţa Victoriei pentru a-şi exprima împotrivirea faţă de legea carantinării şi izolării, care deocamdată nici nu a fost votată, fiind încă în dezbatere, scrie Digi24

„M-a indignat acest proiect de lege. E împotriva drepturilor omului. Declararea pandemiei în României, la ordinul OMS, e împotriva Constituţiei”, a declarat un bărbat la protest, potrivit sursei citate anterior. 

FOTO Facebook