Numeroase studii arată că 59% din bărbaţi şi 66% din femei s-au simţit atraşi de un potenţial partener după primul sărut. Mai mult, se pare că majoritatea oamenilor îşi pot aminti cu până la 90% din detaliile primului sărut romantic. Aşa că ţine cont de următoarele sfaturi pentru ca sărutul să exprime exact ceea ce simţi. 


1. Controlul excesiv al limbii

O mulţime de oameni spun faptul că sărutul cu limba dusă cât mai adânc înspre gât, este un fel de tortură. Încearcă să faci mişcări lente, uşoare şi ia-te după ritmul partenerului. Este important să-ţi dai seama de modul în care el o face şi să ajungeţi amândoi să faceţi la fel. 

2. Muşcăturile

Dacă nu sunt controlate, acestea pot reprezenta distrugerea oricărei urme de senzualitate. Unele persoane nu acordă suficientă atenţie modului în care îşi muşcă partenerul, crezând că acest lucru este incitant. De fapt, în realitate, este vorba de un fel de „moartea pasiunii “. Ar fi bine să nu apelezi la acest truc, dacă nu-l stăpâneşti. 

Citeşte şi: Şapte pericole care se ascund în spatele unui banal sărut


3. Buzele uscate 

Foloseşte mereu un balsam de buze pentru a le avea hidratate întotdeauna. Buzele uscate pot duce la crăpături şi chiar la sângerări. În plus, senzaţia nu va fi deloc plăcută nici pentru tine, nici pentru partener. 

4. Dinţii 

Aceştia sunt foarte sensibili, aşa că ai grijă să nu faci mişcări bruşte sau să începi să râzi cu poftă în timpul sărutului. 

Citeşte şi: Află cât te iubeşte după cum te sărută


8. Ochii deschişi

Ochii trebuie deschişi doar în momentul în care sărutul s-a încheiat. Ar fi cam ciudat să-i deschizi şi să vezi că partenerul tău te priveşte, nu? Acest lucru poate strica toată magia momentului.