La un an după ce relaţia ei cu Holland Taylor (78) a devenit cunoscută, Sarah Paulson (46) a început promovarea producţiei American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson. Însă nu prestaţia sa - care i-a adus şi un Emmy - era subiectul discuţiilor, ci viaţa intimă a actriţei.

Într-un interviu din 2016, cu The New York Times, Paulson a fost întrebată de diferenţa de vârstă de 32 de ani dintre ea şi partenera ei, iar Sarah a insistat că e mai mult un avantaj decât un dezavantaj: „Când eşti cu cineva mai în vârstă, apreciezi mai bine timpul pe care-l ai la dispoziţie, ce ai alături de acea persoană şi ce este cu adevărat important în viaţă.‟

„Am avut o viaţă de familie foarte complicată în copilărie...‟, continuă ea explicaţiile. „Din acest motiv, profesorii mei, mai ales cel de teatru şi de engleză, îşi dădeau foarte mult silinţa să aibă grijă de mine în mod special. Şi, astfel, am ajuns să am relaţii foarte bune, să-mi fie uşor să mă apropii de cineva mai mare decât mine‟. Totuşi n-a existat dragoste la prima vedere între cele două actriţe.

Holland şi Paulson au făcut cunoştinţă, pentru prima dată, cu 10 ani înainte ca ele să devină un cuplu. Li s-a făcut cunoştinţă la o petrecere din 2005: „Ştiam deja destul de multe despre ea, pentru că o văzusem în mai multe producţii. Era o vedetă în devenire pentru simplul motiv că era foarte atrăgătoare. Era talentată şi, mai presus de asta, era superbă! Iar eu fusesem pusă lângă ea...‟, a dezvăluit Taylor.