"George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de faţă cu fetele şi cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetiţelor sau alţii, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reuşea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia", a povestit sursa pentru wowbiz.ro.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”

"El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toţi banii şi mergea şi la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă', sunt alte detalii din casa Andreei Bălan, făcute publice de apropiatul celor doi. 

Mai mult, aceeaşi sursă a declarat că Andreea ajunsese să fie atât de afectată de problemele personale, încât cu greu se mai putea concentra atunci când urca pe scenă, mergea la înregistrări sau la evenimente. 

'Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopţile, fără explicaţii. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, aşa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în faţă, că nu o mai iubeşte. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă Bucureşti, şi abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…', scrie wowbiz.ro.

Gigi Becali a dat 25.000 de euro pentru a sprijini medicii în lupta cu coronavirusul: "Ce să fac cu banii?"

Cei doi urmează să divorţeze legal, iar pentru moment cele două fiice, Clara şi Ella rămân la Andreea Bălan. Până la izbucnirea pandemiei de coronavirus, George Burcea venea adesea să le viziteze în casa fostei soţii.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”