Nicolas Cage face tranzacţii în natură

În 2006,actorul a decis să cumpere o insulă,Leaf Cay din Bahamas,chiar dacă avea o casă luxoasă în Insula Paradisului. „Achiziţia“ lui face parte din lanţul de insule Exuma şi este situată în apropierea proprietăţii prietenului său,Johnny Depp. Cu lagune tropicale,plaje întinse şi un iaz cu apă dulce,această insulă imensă,de 16 hectare,poate fi considerată un mic paradis. Gurile rele spun că Nicolas ar vrea să o vândă acum cu 7 milioane de dolari.
Cât a costat:3 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio are „afaceri“ insulare

Achiziţionată de Leonardo în 2005,insula Black-adore Cay are o lungime de 325 km şi este situată în Belize. Este extrem de frumoasă,cu plaje de nisip alb,cocotieri şi zone stâncoase şi se află în apropierea celebrei Bariere de Corali. Se spune că nu mai există o altă insulă în această regiune care să aibă dimensiunile potrivite pentru a deţine o pistă de aterizare. Leonardo îşi doreşte să transforme proprietatea într-o mică staţiune eco şi s-a asociat pentru asta cu un celebru lanţ hotelier american,Four Seasons.

Cât a costat:1,75 milioane de dolari

Johnny Depp,un proprietar deloc zgârcit

Piratul... tot pirat rămâne! Îndrăgostit iremediabil de Bahamas,de pe vremea când filma „Piraţii din Caraibe“,Johnny a intrat în posesia unui plai caraibian,pentru el şi familia sa,pe nume Pond Cay Little Hall. Cu 1.600 de metri lungime,această insuliţă face parte din arhipelagul Exuma,la sud de Bahamas. Se mândreşte cu cele mai frumoase recife din lume,un port privat,o lagună mărginită de palmieri şi şase plaje cu nisip alb. La proprietatea actorului se ajunge numai cu barcă,elicopter sau hidroavion. Şi,mai mult de-atât,se zvoneşte că în curând insula lui Johnny va funcţiona pe energie solară.

Cât a costat:3,6 milioane de dolari