Dacă relaţia ta e în impas şi te gândeşti când ai râs cu adevărat ultima dată alături de partenerul tău, analizează puţin situaţia şi vezi ce semne primeşti.

În cazul în care te regăseşti în aspectele din lista de mai jos, atunci e cazul să porţi o discuţie serioasă cu el şi să iei o decizie. Ai putea să aştepţi în zadar fericirea.

Citeşte şi: „Iubesc doi bărbaţi şi nu pot renunţa la niciunul! “

1. Lupţi pentru el

Această stare te urmăreşte mereu, întrucât trebuie să lupţi pentru bărbat captându-i atenţia, atrăgându-i interesul, făcându-l să vrea să fie lângă tine. Oare într-o relaţie ideală femeia ar trebui să acţioneze ca un cuceritor şi să facă totul pentru ca el să-i răspundă la fel? Dacă bărbatul se lasă iubit, dar nu-ţi răspunde cu sentimente similare şi te ţine la distanţă, înseamnă că nu te preţuieşte. Gândeşte-te, dacă un astfel de bărbat este demn de tine şi dacă doreşti ca viaţa ta să se transforme într-o bătălie eternă.

2. Ocupi un loc secundar în viaţa lui

Iar rolul principal îl atribuie altor oameni sau lucruri – prieteni, muncă, hobby-uri şi, desigur, el însuşi. Când se întâmplă asta, şansele ca bărbatul să se schimbe sunt aproape zero. Comportamentul său demonstrează clar că nu eşti cea mai importantă persoană din viaţa lui, dar există alte lucruri mult mai semnificative. Eşti gata să ocupi locul secund toată viaţa, aşteptând ca bărbatul să-ţi permită să intri în destinul lui?

3. Familia ta nu-l place.

Desigur, alegerea ta nu ar trebui să depindă de nimeni, dar dacă toate rudele şi prietenii spun că acest bărbat nu este potrivit pentru tine, merită să ţii cont de sfaturile lor. Aceşti oameni, evident, nu-ţi doresc răul şi nu-ţi spun aceste cuvinte doar pentru a te enerva. Probabil există un motiv important în punctul lor de vedere şi ceva adevăr, aşa că merită să priveşti mai atent pe cine ai alături de tine, probabil e timpul să-ţi scoţi ochelarii roz.

Citeşte şi: Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

4. Nu se bucură pentru tine

De exemplu, de succesele şi realizările tale, de momente bune şi evenimentele plăcute din viaţa ta. De regulă, este o invidie banală, când bărbatul aflând că ai atins înălţimi într-un anumit domeniu, nu reacţionează deloc la acest lucru sau se supără şi vine cu pretenţii nejustificate. În viitor, va fi extrem de dificil să convieţuieşti cu o astfel de persoană. Oare ai nevoie de cineva care nu se poate bucura de realizările tale?

5. Îl „tragi” după tine

Ceea ce înseamnă că bărbatul este atât de pasiv, nesigur şi blocat într-o mlaştină, încât trebuie să-l ghidezi continuu, să-l împingi sau să-l stimulezi să acţioneze. Această „piatră” pe care trebuie să o cari, cu siguranţă nu este pentru o femeie adevărată. Dacă, desigur, nu doreşti să duci totul pe umerii tăi şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru tot.

Sursa: relatii.net/ Foto: The Independent