Balayage în tonuri naturale

Ei bine, balayage-ul rămâne şi toamna asta în tendinţe! Şi dacă până acum se purta în nuanţe puternic contrastante – culori care concurau cu razele soarelui – sezonul acesta se folosesc tonurile naturale, care să îmblânzească trecerile dintre nuanţe. Pentru un balayage cald, care să te facă să te simţi ca în zilele însorite de toamnă, poţi aplica la rădăcină un şaten caramel, iar pe lungimea podoabei capilare un blond alună.

Blondul, în topul tendinţelor

Fie că este vorba despre un blond caramel, platinat sau ciupercă, această culoare este, în continuare, în topul tendinţelor. Blondul caramel are un aspect mult mai natural decât cel platinat, fiind, în acelaşi timp, mai uşor de întreţinut. Atât nuanţele calde de blond caramel, cât şi cele de blond platinat se potrivesc de minune persoanelor cu pielea deschisă la culoare.

Iar dacă nu te poţi decide să alegi o singură culoare, poţi încerca blondul ciupercă (culoarea ciupercilor champignon) – realizat dintr-un mix de nuanţe de blond cenuşiu şi şaten deschis.

Şaten în nuanţa castanelor

Nici prea strident, dar nici prea şters, şatenul, aparent discret, îţi pune în valoare frumuseţea naturală, fără să o eclipseze. Fie că vorbim despre nuanţa ciocolatei sau despre culoarea castanelor de toamnă, se poartă cu siguranţă în sezonul acesta. Cele două nuanţe sunt ideale pentru orice lungime a părului şi se potrivesc mai ales persoanelor cu tenul închis sau celor cu ochi albaştri.

Negru ca pana corbului

Elegant şi clasic, negrul natural încadrează frumos un ten alb cu ochi căprui închis sau albaştri. De asemenea, se potriveşte şi persoanelor cu ten măsliniu. Această nuanţă nu este indicată femeilor care au nevoie de trucuri pentru a arăta mai tinere. Pentru a menţine intensitatea culorii şi pentru a arăta cât mai natural, şi negrul are nevoie de îngrijire specială.

Sursă imagine: www.femmeactuelle.fr