Albastrul este noul negru! 

Putem purta cu îndrăzneală orice nuanţă din spectrul lui pentru că este versatil şi se încadrează în orice look. Puteţi începe cu o variantă light, mai romantică; veţi adora efectul ei şi felul în care se amestecă în peisaj, printre culorile ruginii ale toamnei. Arată de milioane pe orice formă de unghie, iar acest lucru vă va confirma că în această toamnă purtaţi cea mai HOT manichiură din oraş.
 

Nuanţele de gri, asemenea fumului

A sosit momentul să vă luaţi adio de la culorile plictisitoare şi să faceţi loc nuanţelor îndrăzneţe de gri. Chit că sunt metalice, strălucitoare sau foarte închise, ele vor duce manichiura voastră într-o nouă dimensiune artistică, care se va contopi la perfecţie cu sezonul rece sau cu cel ploios. Şi chiar dacă la prima vedere nu pare a fi o culoare veselă, aflaţi că tonurile sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă. Aşadar, oricând doriţi să faceţi declaraţie de stil, mizaţi pe această nuanţă provocatoare.

Burgundy, o nuanţă de top

Fară nicio ezitare, manichiura burgundy face deliciul acestui sezon. Oriunde veţi întoarce privirea veţi fi acum înconjurate de aceasta nuanţă delicioasă. Deloc discretă, culoarea burgundy este una din puţinele nuanţe care se potriveşte precum o mănuşă întregii palete cromatice de toamnă. Considerată una dintre cele mai moderne, promitem că va arăta fantastic atât pe unghiile scurte, cât şi pe cele lungi.
 
 
 
Sursă foto: Shutterstock