"Aş vrea să fac precizarea că e o poveste de acum mulţi ani. Cu mintea de acum, mi-aş da două palme. Eu niciodată nu am fost un om supraponderal. M-am întors dintr-o vacanţă şi am simţit că mă îngrăşasem puţin. Erau 2-3 kilograme în plus, aveam 52 de kilograme. Şi am zis să văd ce pot face, mergeam la sală, făceam sport, mi-am dat interesul", a povestit fosta prezentatoare tv. 
 
Aceasta spune că a intrat într-o farmacie, nu cu scopul de a-şi lua pastile pentru slăbit, dar a observat că erau expuse la raft. 
 
"Mi-au aruncat privirea spre acele pastile şi am întrebat-o pe farmacistă ce e cu ele. Mi-a spus că au mai luat şi alte cliente şi că au fost foarte mulţumite, mi-a spus că sunt doar pe bază de plante. Faptul că eu le-am cumpărat dintr-o farmacie pentru mine a fost o garanţie, m-am gândit că în farmacie nu îţi intră orice produs".
 
Ceea ce a urmat, a facut-o pe vedetă să meargă de urgenţă la medic, mai ales că avea dureri de cap insuportabile: 
 
"Durerea de cap m-a ţinut până m-am dus la spital. Mi-au luat tensiunea. Eu am o tensiune în jur de 11 cu 6. Se spune că e tensiune de aviator, deci foarte mică. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar şi pentru cineva care suferă de hipertensiune", a explicat aceasta. 
 

În general, există multe reclame exagerate care promit secretul unei siluete de invidiat sau al unui ten fără imperfecţiuni! Multe dintre vedetele de la noi au căzut în capcana poveştilor frumoase care s-au dovedit, într-un final, că fac foarte mult rău.

"Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există aşa ceva, nu luaţi pastile de slăbit!", a declarat Simona Gherghe pentru Antena 3.

Fosta prezentatoare se bucură de comunitatea mare pe care o are pe reţelele de socializare şi a ţinut să-şi informeze fanii că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl foloseşte.

"Poate oamenii nu ştiu că poţi să păţeşti aşa ceva. Nu vreau să învinovăţesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt şi mulţi oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credinţă. În ceea ce mă priveşte pe mine, am o comunitate mare şi puternică. Pe Instagram şi pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni şi aş vrea să-i asigur că niciodată nu m-aş asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine şi pentru familia mea, doar pentru bani! N-aş face în veci asta!", a declarat Simona.

Citeşte şi: Simona Gherghe, la un pas să clacheze, după ce a fost sunată de educatoarea fiicei sale: “Mi-au spus să fiu tare!”