Aici locuieşte fericita câştigătoare,Anica Dolcan (51 de ani),împreună  cu soţul ei.

Deocamdată,Vasile Dolcan  (57 de ani) va conduce maşina,pentru că Anica nu are permis auto şi nici nu crede că firea ei,un pic prea emotivă,ar lăsa-o să fie o bună şoferiţă.


Vezi video AICI
 

 Norocul i-a bătut la uşă pentru prima dată

Când a sosit la Bucureşti,la redacţia Click! pentru femei,ca să-şi ridice marele premiu,Anica avea vocea tremurândă de emoţie.

Ne-a mărturisit că este extrem de fericită că un aşa noroc i-a bătut la uşă,mai ales că este prima dată când câştigă ceva. Ziua de 3 august se anunţa obişnuită:serviciu,treburi casnice,griji cotidiene... Când surpriză! Un simplu apel telefonic a schimbat totul într-o secundă!

«Veştile bune nu sunt uşor de crezut»

Prin urmare,un telefon a făcut ca această zi să fie una dintre cele mai frumoase din viaţa ei. La auzul cuvintelor„Sunteţi marea câştigătoare a maşinii,la concursul... organizat de Click! pentru femei...”Anica a crezut că este vorba de o greşeală sau de o glumă. Nu i-a venit să creadă că aşa,simplu,se poate câştiga un premiu atât de mare.

Au urmat,pe rând,mirare,emoţie,bucurie nespusă,dar şi multă îndoială! De aceea,a sunat şi ea la redacţie. Şi da,s-a convins că era adevărat! Plicul ei fusese extras dintre alte zeci de mii,trimise din toată ţara. Primii care s-au bucurat pentru ea au fost colegii de serviciu,de la Primăria Periam,acolo unde a primit vestea. Apoi soţul,pentru care surpriza a fost şi mai mare!

   Avea o maşină  veche de 15 ani

Vasile este instructor auto şi-i place foarte mult să şofeze. S-a bucurat ca un copil când a aflat vestea cea mare,mai ales că avea nevoie de maşină ca de aer. Se chinuia de ceva vreme s-o schimbe pe cea veche,pe care o avea de mai bine de 15 ani,pentru că „mergea cu chiu,cu vai”. 

„Tot aşteptam să mai scadă preţul şi să iau o maşină la mâna a doua,căci una nouă nu ne permiteam. Un salariu de la noi din casă s-ar fi dus pe rate,chiar dacă nu ne-am fi permis să ne cumpărăm o maşină nouă!”,ne-a mărturisit Vasile,în timp ce uda maşina cu şampanie,după cum e tradiţia.

De trei ori... cadou

Ca în orice poveste fericită,premiul nici că se putea „să nimerească” mai bine. Opelul îi va face de trei ori fericiţi pe soţii Dolcan.„Maşina este un dar pentru soţul meu,căci pe 25 august împlineşte 57 de ani,cât şi pentru ziua mea,care va fi pe 3 septembrie. Este şi un cadou pentru aniversarea celor 33 de ani de căsătorie,pe data de 9 septembrie. Cu siguranţă,va fi cea mai frumoasă de până acum”,ne-a spus Anica,radiind de fericire.

«Suntem cititori  fideli ai revistei»

Înainte să plece de la redacţie,cei doi ne-au spus că sunt cititori fideli ai revistei Click! pentru femei,de când a apărut pe piaţă. Amândoi citesc cu drag reportajele,interviurile şi reţetele.

Şi bineînţeles că nu au uitat să ne spună un alt lucru important:cel de-al doilea „rodaj” al maşinii,după drumul Bucureşti-Periam,va fi către Băile Felix. Aici,familia Dolcan va uda din nou maşina cu multă şampanie.

Alexandra Ungureanu a extras plicul câştigător

Anica,extrem de fericită,la volan

Soţii Dolcan sunt cititori fideli ai revistei Click! pentru femei 

Get Adobe Flash player