La serviciu

Nu mai ştii cum să te îmbraci la muncă? Poţi să-ţi construieşti o ţinută având ca punct de plecare o rochie. În zilele răcoroase,acoperă-te cu un cardigan cu nasturi şi un mantou în croi drept şi încalţă-te cu o pereche de ghete cu toc confortabil. Nu uita de geantă! Ea trebuie să se potrivească pieselor vestimentare alese.

Mantou,bonprixro.eu,129,90 lei

Ghete,bonprixro.eu,119,90 lei

Cardigan,bonprixro.eu,74,90 lei

Geantă,Zara,79,90 lei

Când mergi la o petrecere

Vestimentaţia ta de seară nu trebuie să fie compusă din foarte multe piese. Ai nevoie de o pereche de pantofi negri,cu toc,o geantă mică,eventual cu o curea de umăr din lanţ,o pereche de cercei decoraţi cu pietre şi un blazer elegant. Combină-le cu rochia aleasă şi vei obţine o ţinută cu care ai toate şansele să atragi laudele invitaţilor. Dacă vrei,poţi să-ţi marchezi talia cu o curea subţire.

Geantă-plic,bonprixro.eu,79,90 lei

Sacou,mangooutlet.com,99,99 lei

Pantofi,bonprixro.eu,64,90 lei

Cercei,H&M;24,90 lei

Pentru o ieşire în oraş

Că ai de gând să-ţi faci cumpărăturile sau să te vezi cu prietenele într-o zi însorită de primăvară,dacă vrei să te îmbraci lejer,încearcă sugestiile pe care ţi le recomandăm. Asortează-ţi rochia cu o geantă-sac galben-muştar,balerini în trei culori şi un trenci,în vogă în acest sezon. Nu uita să iei la tine şi o eşarfă,în caz că vremea se schimbă.

Trenci,Stradivarius,149,90 lei

Geantă,Zara,99,99 lei

Eşarfă,H&M,39,90 lei

Balerini,Zara,79,90 lei