1.      Pentru un eveniment muzical

Mergi la un festival de muzică în concediu? Dacă eşti în pană de idei în ceea ce priveşte îmbrăcămintea,îţi venim în ajutor. Poţi asorta mica ta rochie neagră sau little black dress cu un sacou casual,tip kimono,cu diverse imprimeuri,sandale gladiator,foarte apreciate în acest sezon,şi un inel care să conţină ca detaliu o piatră sau mai multe,în funcţie de preferinţe.

2.      La serviciu

Dacă trebuie să ajungi la un interviu,pentru un nou loc de muncă,sau trebuie să te îmbraci office la serviciu,încearcă următoarea combinaţie. Acoperă partea de sus a rochiei negre cu un blazer gri. Asortează ţinutei o pereche de tocuri confortabile,care să se potrivească pieselor vestimentare,şi o geantă structurală,cu elemente bine definite.

3.      Outfit de petrecere

Ca să faci să strălucească ţinuta de seară,ai nevoie de doar trei piese de efect:o pereche de pantofi culoarea cerului sau orice altă nuanţă tare îţi place,lăcuiţi,o poşetă elegantă mică sau un clutch metalic şi un colier de efect-pe acestea trebuie să le combini cu mica ta rochie neagră. Acesta este cu sigurantă un outfit simplu de realizat,cu care vei atrage toate privirile şi,de ce nu,laudele invitaţilor.

4.      Pe plajă sau în parc

Când vrei să mergi la plajă,într-o plimbare în parc sau să cumperi diverse alimente din piaţă şi îţi doreşti o ţinută cât mai lejeră,încearcă un look confortabil care să aibă ca punct de plecare little black dress. O poţi asorta cu o geantă ţesută,diverse espadrile în culori vii,cât mai luminoase,şi o pălărie cu boruri largi,care să te protejeze de soare.